Tämä ajankohta on sitten omituista aikaa. Mikä saa aikuisen, mukamas järkevän, ihmisen totaalisesti sekoamaan ja siivoamaan nurkkia. Onko vuodes yhtäkään muuta keskiviikkoa jonka takia siivottais, leivottais, stressattais näin älyttömästi. Ei oo, uskokaa mua!
Pyhä lupaus, nyt otetaan ihan iisisti katos jonnekin lumisateen ja vanhojen, ihanien ajankohtaisten laulujen joukkoon ja joku alkukantainen emohahmo aloitti lattialistojen puhdistuksen. Muistakaa kävijät tarkastaa ne. Jääkaapin hyllyt hohtavat kuin uudet, niitäkin voi sitten tiirailla, liesituulettimen kuvusta nyt puhumattakaan. Koko homma karkasi käsistä ja se on kyllä YLE: n syytä. Aamulla seitsemän jälkeen radio auki ja sieltä tulvi niin ihanaa musiikkia että sydän tais tehdä muutaman voltin. Pihalla ohut lumikerros ja niin oli tämä äitee taas myyty hössötykselle.
Pihalle katsoessa huomasin että ikkunat kaipaa pesua, aloitin homman ja lumivyöryefekti oli valmis. Pyydän pyhästi anteeksi kaikilta että petin oman lupaukseni. Lupaan olla huomenna ihan iisisti, kattelen vain vierestä ku Ville siivoaa kämppänsä.
Ai niin, huomasitko muuten mitä sanaa ei käytetty kertaakaan*=)