Ainaki vanhempi, viisausosasto on jo täynnä.
Eiliset joulujuhlat meni hienosti, kyllä niistä saa joulutunnetta. Lapset laulaa joululauluja ja vielä kirkos, niin mikäs sen kauniimpaa. Jerkkuliineriimus suoriutui tehtävästä erinomaasesti.
Kirijoottelen näitä pienen jännityksen vallas, ku tiedän että Nooralla on tentti menos.
Sitte pieni vinkki kaikille Huutonetin käyttäjille, ennen ku teettä mitään kauppoja, tarkistakaa myyjän saamat palautteet. Ostin kirjan sieltä ja piti jo melkeen uhkailla poliisilla että sain kirjani. Ei kestäny ku toista kuukautta.
Eileen oli taas vaihteeksi väsy päivä eli nukutti niin mahrottomasti. Tänään vähä enemmän elonmerkkejä. Jotenkin vaan on semmoisella odottavalla kannalla koska se joulufiilis oikeen pakkaa päälle. Tulookohan se vasta loppiaasen jälkeen. Oon vältelly isoompia markettiakin ihan sen takia että ei tulisi stressiä, niin nyt ei sitten tuu mitään tunnetta.
Täytyy vielä kiriä ja kipaasta kunnon jouluruuhkahan notta korvat soi ja kyynärpäitä särköö. Vai onko mun joulutunnelma tullu joskus aikanaan siitä ku on ollu oikein kunnon stressi päällä. Toivottavasti kakarat ei oo saanu mitään traumoja jos mun joulutunnelma on niillä vieläki muistoos.
Pitää ny kattua mitä jouluaatto tuo tullessaan, kuusi tupahan, Lumiukko (klo 11.15 kakkosella), riisipuuro, joulurauhan julistus, kuusen koristelu (kuka siitä ny tappeloo ku on niin vähä koristelijoota), haudoilla käynti. Jos nämä kaikki otettais pois, tulisko joulu? Kyllä se tulis, eihän se ulkonaasesti tuu enää tällä ikää, se tuloo suoraa syrämehen. Kaikkia mä kans ajattelen. No, lukijoille leppoisaa tortstai- tai ihan mitä vaan iltaa.