On sitten taas yhtä reissua rikkaampi. Ulkoilu kannattaa aina. Jos ei muuten niin tutustuu uusiin ihmisiin (jotka unohtaa samantien), oppii uusia kieliä (joita ei ymmärrä vieläkää) ja voi vaikka saada kontaktin ihan ulkomailla vakituiseen asuvaan (siis ei- suomalaiseen), joka ei ymmärrä mitä sanot, etkä itse ymmärrä senkään vertaa.

Mutta kuten sanoin, matkustaminen kannattaa aina, varsinki kotiapäin. Sielä tietää mistä puhutahan, kuka sulle puhuu ja voi jopa vastata. Kotona voi kaikes rauhas haukkua naapuria, niiden kuulematta. Mutta meepäs ulkomailla puhumahan jotaki pahaa vieres olevasta ihmisestä, niin se on takuulla suomalaanen! Sitte ei auta muuta ku esittää tyhmää savolaasta, anteeksi kaikki savolaaset(1kpl) lukijani.

No, tästä on taas kiva jatkaa elämää suomalaasmetsissä, arki kolahtaa päähän ja taas mennähän. Voi olla että ihan heti huomenna en lähde reissuhun mutta varmastiki tämän vuoden puolella. Ei oo kuulkaa sen parempaa kaveria suomalaasella ku se toinen suomalaanen johonka törmäät, jos ei muolla niin Tallinnan satamas, ku molemmat yrittää keriitä linjurihin, joka justihin on lähärös. Varsinki jos se uus kaveri kantaa sun painavan laukun vielä juostesnansa*=)

Tästä tämä arki sitte taas alkaa. Koska seuraava vuodatus on luettavis, sitä en mee vannomahan, mutta jos jo ens viikolla. Hyvää kannattaa orottaa...