Nyt on sitten sekin taas kerran koettu. Tuo ihana jokavuotinen tapahtuma, autonkatsastus.

Seinäjoelta löytyy edullinen paikka ja uusintakatsastuskin on ilmainen, tämä tieto on meikäläiselle tuiki tarpeellinen. Tällä asemalla on tapana että asiakas saa jäädä kahville jos haluaa ja minähän aina jään. Sitten koittaa tuo jännittävä hetki kun katsastusmies, tai- poika, huikkaa nimeni ja odottaa että kompuroin pöydän takaa kuuntelemaan mitä kaikkea on tehtävä kuukauden sisällä. Tällä kertaa piisas just ja just se yks paperi joka sillä oli käres. Kaiken sen sanomisen jälkeen totesin että lähdenpä tästä sitten siivilällä tien päälle. On nimittäin hitsaajalle hommia. Ihana auto! Nin persoonallinen että! Sen listan jälkeen ihmettelin vähä että kuinka siinä pysyy istuumet ollenkaa paikallansa kun alusta on reikiä täynnä.

Kävin sitte kyllä jo juttelemas, tai sanoisko teitittelemäs, hovikorjaajaani, joka ystävällisesti lupas selvittää paljonko suurinpiirtein tulis maksamaan kaiken maailman iskarit ynnä muut. Nyt vain lottoamaan kaikki ystävälliset lukijani ja eikun maksuosoituksia tänne päin*=)

Jotakin hyvää... aina täytyy löytää jokaisesta asiasta. Kun takapäähän, siis autoon, vaihdetaan iskarit niin siinä samalla on helppo hitsata sitten alusta.

Muutakin hyvää ja positiivista.. aurinko paistaa ja lämmmittää, kyllä vaan ihan kolmen ämmän arvosta.

Palaillaan kunhan keritään...